E-peil woningen

 

Wist je dat? 

Zonnepanelen een gunstige daling op het E peil betekenen van nieuwbouwprojecten? 
 

Voor nieuwbouwprojecten gelden bepaalde regels op vlak van energie. Deze worden samen gebundeld en berekenen een Energiepeil van de woning. De nieuwbouw moet een bepaalde score halen anders worden hier boetes opgelegd.

Zonnepanelen kunnen ervoor zorgen dat dit E peil aanzienlijk daalt en hierdoor kan een bepaalde score beter behaald worden!

Vanaf een bepaald E peil je 50 % of 100 % korting kan krijgen op je onroerende voorheffing? 

Voor bouwaanvragen vanaf 1 januari 2016 en een E peil vanaf E30 of lager kun je tot 50 % korting krijgen op je onroerende voorheffing en dit gedurende 5 jaar. Indien een E peil bereikt wordt van maximaal E20 dan krijg je zelfs 100 % korting en betaal je de eerste 5 jaar geen kadastraal inkomen!

Sunpower Maxeon® panelen zich uitstekend lenen om een klein dak toch van genoeg vermogen kunnen voorzien? 

Met een efficiëntie van 22,6 % halen Sunpower Maxeon® panelen de grootste score op de markt. Dit houdt in dat ze op 1 m² het hoogste vermogen kunnen opwekken. Ook op kleine daken kunnen we dus genoeg vermogen opwekken om te voldoen aan de EPB eisen!

BeliVert en nieuwbouw hand in hand gaan?

In overleg met u als klant en de EPB verslaggever stellen wij een studie op maat voor en kunnen we samen kijken om de energiebehoefte van het nieuwbouwproject en de EPB eisen samen te voegen tot een correct voorstel op maat!

Vragen? Contacteer één van onze adviseurs!
 

Een vrijblijvend bezoek van onze adviseur?

We komen graag bij u langs.

Maak een afspraak

Welke zonnepanelen kiest u best?

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Maak vrijblijvend een afspraak