Duurzaam wonen en ondernemen met een optimaal rendement aan zonne-energie? Ga voor SunPower zonnepanelen.

De krachtigste fotovoltaïsche zonnepanelen op de markt

SunPower zonnepanelen garanderen een uitzonderlijk rendement en bieden de mogelijkheid een aanzienlijke opbrengst te genereren. Deze zonnepanelen bezitten het wereldrecord inzake rendement. Ze zijn twee maal krachtiger dan die van concurrerende zonnepanelen en tot twee à vier maal krachtiger dan dunne-laag/CIS zonnepanelen.

Topmerk met uitgebreide garantie

SunPower is de enigste zonnepanelen fabrikant ter wereld met 25 jaar fabrieksgarantie op de zonnepanelen en 25 jaar op de prestaties. SunPower heeft vanaf juli 2017 zijn vermogensgarantie aangepast naar 92% op 25 jaar. Dit is de hoogste vermogensgarantie van alle paneelfabrikanten en is ongeveer 10x beter dan andere fabrikanten.

BeliVert is erkend SunPower Elite installateur

U kiest natuurlijk graag zonnepanelen van de hoogste kwaliteit voor uw woning. Daarom moet u ook een installateur van hetzelfde serviceniveau kiezen. Kiest u voor BeliVert dan kiest u ook voor een erkende installateur die de hoogste kwaliteitsstandaarden garandeert en een uitmuntende klantenservice biedt als het gaat om het ontwerp, de kwaliteit en de installatie van zonnepanelen. Sinds eind 2018 mogen wij ons daarom trotse SunPower Elite Partner noemen. Sunpower Elite partner is de hoogste SunPower erkenning. 

Als erkend Sunpower Elite installateur bieden wij u paneelreeksen aan waarin u de ideale oplossing vindt voor uw behoeften, met een rendement van 20% tot 22,2%. Kiezen voor zonnepanelen van SunPower om uw eigen groene energie te produceren, is kiezen voor rendement, kwaliteit en langdurige prestaties.

Het SunPower-partnernetwerk heeft wereldwijd al duizenden zonnepanelen in woningen geïnstalleerd. U kan erop vertrouwen dat BeliVert, uw SunPower-Partner, zich ontfermt over de uiteenlopende aspecten van zonnepaneelinstallatie thuis, inclusief ontwerp, vergunningen, de verwerking van kortingen en systeemonderhoud.

Zonnepanelen in 3 stappen

1

Offerte

Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aan.
2

Adviseur

Bezoek van onze adviseur ter plaatse die u vlot een offerte bezorgt.
3

Plaatsing

Stipte afspraken voor plaatsing van zonnepanelen en afhandeling dossier.