Fronius hybride omvormers

Een passie voor nieuwe technologieën, intensief onderzoek en revolutionaire oplossingen heeft het merk Fronius sinds 1945 vorm gegeven. Als leider op het gebied van technologie ontwikkelt Fronius zich in innovatieve methoden voor het bewaken en regelen van energie, voor lastechnologie, fotovoltaïsche energie en het opladen van batterijen.

Wie is Fronius?

Vanaf de eerste dag is Fronius de pionier op het gebied van zonne-energie en de fabrikant van omvormers. Fronius biedt nu een breed scala van producten aan die betrekking hebben op het opwekken, opslaan, distribueren en verbruiken van energie uit hernieuwbare bronnen. Dit omvat omvormers, opslagoplossingen, slimme meter- en energiebewakingssystemen, maar ook complete systeemoplossingen en een uitgebreid dienstenaanbod.

Fronius omvormers zorgen voor een hogere efficiëntie en opbrengst in talloze PV-systemen, die foutloos en betrouwbaar werken. Fronius ontwikkelt en levert producten en systemen voor drie marktsegmenten: woningen, commerciële en industriële systemen en energievoorziening op het platteland.

Nood aan advies voor uw omvormer?

We geven u graag advies.

Contacteer ons

Gratis offerte voor zonnepanelen?

Vraag gratis uw offerte op maat, vergelijk en bespaar.

offerte aanvragen