Haal rendement uit uw zonnepanelen

Een vraag die wij vaak te horen krijgen is “Zijn zonnepanelen vandaag nog interessant?” Wij kunnen u met zekerheid antwoorden dat de aankoop van een zonnepaneleninstallatie u zeer veel kan opbrengen, ook in 2021.

Elektriciteit is duur in België en zal vermoedelijk niet goedkoper worden, waardoor het interessant is om een deel ervan zelf te produceren via zonnepanelen. Uw energiefactuur gaat automatisch omlaag.

Onze selectie zonnepanelen

BeliVert plaatst enkel zonnepanelen van de beste kwaliteit waaronder het merk SunPower. De technologie evolueert razendsnel waardoor wij steeds de nieuwste modellen van zonnepanelen aanbieden van gerenomeerde merken. BeliVert streeft steeds naar een verbeterd rendement en zorgt voor een selectie van krachtige zonnepanelen.

Ons aanbod

Onze selectie omvormers

De energie die uw zonnepanelen opwekken, wordt omgezet naar bruikbare stroom door middel van een omvormer. Elke zonnepaneleninstallatie combineren we dus met de beste omvormer. Naast de traditionele string-omvormers zijn er veiligere en meer kwalitatieve omvormers op de markt. Belivert kiest daarom enkel voor deze kwalitatieve omvormers van onder meer merken zoals SolarEdge, SMA en Fronius.

Ons aanbod

Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Belivert. Als verliep vlot, correct en professioneel.

T. Stragier

Blog

Kan ik een retroactieve investeringspremie voor zonnepanelen aanvragen?

De afgelopen maanden was het afschaffen van de terugdraaiende teller voor zonnepanelen hot news. Heel wat mensen waren namelijk niet te spreken over het verlies van dit voordeel en ijverden voor een compensatie. Met de aankondiging van de retroactieve investeringspremie lijkt die er nu ook te komen. Benieuwd of jij als eigenaar van zonnepanelen in aanmerking komt voor deze premie? Lees dan zeker verder.

Lees meer
BeliVert is erkend installateur van SunPower zonnepanelen

Wij, bij BeliVert, selecteren zorgvuldig onze zonnepanelen. Er wordt niet alleen geselecteerd op innovatieve technologieën maar ook op vlak van duurzaamheid en financiële draagkracht kiezen we enkel de beste fabrikanten.

Lees meer
Van offerte aanvraag tot de installatie van zonnepanelen: onze aanpak.

Wij zijn van mening dat elk zonnesysteem uniek is en op maat moet gemaakt worden van de eigenaar en zijn behoeftes. Met de juiste knowhow en kwalitatieve materialen bieden wij u groene elektriciteit die niet enkel goed is voor de planeet maar ook voor je portemonnee.

Lees meer

Zonnepanelen installeren die maximaal presteren in 3 stappen

Offerte aanvraag

Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aan.

Bezoek adviseur

Bezoek van onze adviseur voor analyse en berekening. Wij bezorgen een offerte.

Plaatsing

Uw zonnepanelen installatie wordt geplaatst en gekeurd met de beste service.

Een gratis bezoek van onze adviseur

Heeft u plannen om zonnepanelen te laten leggen? Dan is het in de eerste fase belangrijk dat bekeken wordt of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Onze mensen komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Op basis van de oppervlakte, oriëntatie en hellingshoek brengen we elke situatie in kaart. We luisteren naar uw wensen en maken een correcte offerte op maat.

Offerte aanvragen