Uw zonnepanelen plaatsen zonder zorgen

De technologie wordt steeds betaalbaarder

De kostprijs voor zonnepanelen is fors gedaald. Samen met de technologie die razendsnel evolueert zorgt dit ervoor dat zonnepanelen een gunstige investering is. Wij bieden dan ook steeds de nieuwste modellen zonnepanelen voor een verbeterd rendement.

Gunstige markt voor zonnepanelen

Elektriciteit is duur in België, het is dus heel interessant om een deel zelf te produceren via zonnepanelen. Uw energiefactuur gaat automatisch omlaag, of u de elektriciteit die u produceert nu zelf verbruikt of levert aan het net (want dan draait uw teller terug).

Verdien uw investering snel terug

Naar schatting verdient u met de besparing op uw elektriciteitsrekening de kosten van uw installatie in 6-10 jaar terug. Zonnepanelen gaan natuurlijk veel langer mee, minstens 25 jaar! Verder is de totale opbrengst van zonnepanelen ongeveer 7%, wat een pak meer is dan de meeste financiële beleggingen. 

Simpele installatie van zonnepanelen

De eigenaars van zonnepanelen zijn het er over eens: zodra de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, hoeft u er niet meer aan te denken. Ze zijn zeer weerbestendig en vragen weinig onderhoud.

Vergelijk onze SunPower zonnepanelen

Vergelijk onze SunPower modellen en ontdek wat zonne-energie voor u kan betekenen.

Bekijk onze realisaties

Kiest u voor de installatie van uw zonnepanelen voor BeliVert, dan kiest u voor ervaring en expertise. Wij halen de zon in huis en verzorgen alle werken tot in de puntjes.

Zonnepanelen in 3 stappen

1

Offerte

Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aan.

2

Adviseur

Bezoek van onze adviseur ter plaatse die u vlot een offerte bezorgt.

3

Plaatsing

Stipte afspraken voor plaatsing van zonnepanelen en afhandeling dossier.