Investeren in slimme energieoplossingen? Onze adviseurs geven elke klant vrijblijvend eerlijk advies

Offerte aanvragen

Een vraag over een installatie, advies nodig of nood aan onderhoud? Wij garanderen de beste service.

Onze service

Onze klanten verlagen hun energieverbruik en besparen dankzij de betere installatie van zonnepanelen

Onze referenties

Onze strategie voor groene energie? Wij zijn alvast klaar voor de toekomst.

Over BeliVert

Zonnepanelen installeren? BeliVert is expert. Bekijk onze selectie zonnepanelen

Ons aanbod zonnepanelen
4,7 en 196 reviews op Google
4,9 en 2275 op Facebook

Wil je onze website bekijken als bedrijf?

Ontdek ons aanbod op maat van ondernemingen.

Een hart voor groene energie

Met meer dan 15 jaar ervaring en een team van eigen vakmensen willen wij particulieren en bedrijven bijstaan en adviseren rond groene energie. BeliVert biedt totaaloplossingen voor energie waaronder zonnepanelen, batterijopslag en laadpalen. Wij zorgen ervoor dat elke klant op de meest voordelige manier energie kan produceren, opslaan en besparen. Van installatie tot onderhoud en herstellingen met de beste service. Ook na de verkoop kan u rekenen op de nodige ondersteuning.

Over ons

Erkend installateur van zonnepanelen

De prijzen van zonnepanelen zijn sinds begin dit jaar fors gedaald. In combinatie met de technologie die razendsnel evolueert, zorgt dit voor een zeer goed rendement en zijn zonnepanelen dus nog steeds een slimme investering. Dankzij onze topmerken van zonnepanelen en onze omvormers verdient u met de besparing op uw elektriciteitsrekening, de kosten terug van uw installatie in 4 à 5 jaar, terwijl zonnepanelen gemakkelijk meer dan 25 jaar opbrengen.

Zonnepanelen & omvormers

Energie opslaan in batterijen met slimme sturing

Wilt u de geproduceerde energie opslaan om deze op een later tijdstip te gebruiken? Met onze batterijsystemen, hoeft u niet langer de geproduceerde elektriciteit op het net te zetten. Bovendien installeren we onze batterijen op vandaag met een slimme sturing. Dit resulteert niet alleen in minder aankopen van energie tegen hogere netprijzen, maar ook in een aanzienlijke besparing op uw energiefactuur. Bij BeliVert begeleiden we u naar de beste strategie voor groene energie. Voor de slimme sturing werken we met FlexiO van Lifepowr. FlexiO biedt tal van voordelen. Door over te stappen naar een dynamisch energiecontract kan het systeem maximaal inspelen op variërende uurprijzen gedurende de dag. Het neemt stroom van het net wanneer deze het goedkoopst is en injecteert stroom wanneer deze het duurst is, allemaal volledig automatisch. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen op uw energiefactuur, terwijl FlexiO ook rekening houdt met uw maandelijkse piekverbruik. FlexiO kan ervoor kiezen om deze piek niet te verhogen door slim laden of het gebruik van de batterij. Aan de andere kant kan het ook de maandelijkse piek verhogen als de extra kosten niet opwegen tegen de voordelen, bijvoorbeeld bij beschikbare goedkope stroom om uw elektrische auto op te laden. Bovendien, als negatieve stroomprijzen worden verwacht, kan FlexiO capaciteit in de batterij voorzien om een maximum aan zonneproductie op te slaan. Zo vermijdt u injectie op het net tegen negatieve prijzen, wat steeds vaker zal voorkomen in de toekomst. Een juiste dimensionering van de installatie is hierbij van cruciaal belang. Ten slotte, FlexiO realiseert extra opbrengsten door bij te dragen aan netbalancering. Het systeem draagt bij aan het in balans houden van het elektriciteitsnet door gebruik te maken van stuurbare grootverbruikers en batterijen, wat essentieel is gezien de groei van hernieuwbare energiebronnen en de toenemende uitdagingen voor het netwerk.

Batterijopslag

Thuisbatterij met slimme sturing

Reeds jarenlang installeren wij thuisbatterijen waarbij onze klanten een mooie winst genereren door het verhogen van hun eigen consumptie. In uitbreiding hierop, sturen wij ook thuisbatterijen aan middels een slimme sturing van FlexiO.

Slimme sturing

Laadpalen, thuis of op het werk

De elektrische auto wint steeds meer aan populariteit en wordt geleidelijk aan een alledaags verschijnsel. Het hebben van één of meerdere laadpalen op kantoor of thuis biedt tal van voordelen op verschillende fronten. Echter, het is belangrijk om rekening te houden met enkele technische aspecten. Bent u als bedrijf of particulier op zoek naar een installateur van laadpalen voor elektrische wagens? Bij BeliVert bekijken we graag samen met u de mogelijkheden, inclusief de optie voor slimme sturing van de laadpalen. Bovendien kunnen we indien gewenst met slimme sturing jouw laadpaal intelligent aansturen om de kosten voor elektrisch rijden tot wel 60% te verlagen. Door jouw energiecontract te koppelen aan een dynamisch tarief, kunnen we de laadpaal slim sturen. Zo wordt een laadsessie uitgesteld wanneer de stroomprijs hoog is en wordt er versneld geladen wanneer de prijs juist laag is. Mocht je toch snel moeten vertrekken en heb je dringend behoefte aan (bij)laden, dan is dat geen enkel probleem. Via de bijbehorende app zijn verschillende laadmodi beschikbaar, zodat je altijd flexibel bent in het gebruik van jouw laadpaal."

Laadpalen

Service & support

Vanaf het eerste contact tot de plaatsing van onze installaties, wij bieden elke klant de nodige dienstverlening en ondersteuning tot na de verkoop.

Contacteer onze klantendienst
4,7
196 reviews op Google
4,9
2275 op Facebook

Professionele uitleg gekregen. Vlot verloop en goede opvolging, propere afwerking en vriendelijk personeel, echte aanrader.

F. Deman