Onze service

BeliVert doet er alles aan om u als klant tevreden te stellen. Vanaf het eerste contact kan u steeds rekenen op vrijblijvend advies en begeleiding, of het nu gaat over een zonnepanelen installatie, batterijsysteem of laadpalen. U mag vertrouwen op een professionele service voor, tijdens en na elke plaatsing.

Onze zonnepanelen service voor ondersteuning en herstellingen

Wenst u een nazicht van uw zonnepanelen installatie omdat u merkt dat deze niet naar behoren werkt, is de productie van elektriciteit stilgevallen of misschien merkt u andere storingen? BeliVert beschikt over een ervaren interventiedienst die elk probleem kan lokaliseren. We bekijken alles in detail, rapporteren waar de eventuele problemen zich bevinden en stellen u, indien nodig, een oplossing voor.

BeliVert is gecertificeerd en erkend installateur die de hoogste kwaliteitsstandaarden garandeert als het gaat om het ontwerp, de kwaliteit en de installatie van zonnepanelen. Als SunPower Elite partner bieden wij onze klanten de meest ideale oplossing voor uw behoeften: rendement, kwaliteit en langdurige prestaties.

“Wij bieden service en ondersteuning, ook indien u niet tevreden bent van uw huidige installateur.”

Uw thuisbatterij, steeds veilig en optimaal

Met de thuisbatterijen van BeliVert wordt u onafhankelijk van het distributienet en optimaliseert u uw verbruik. Wij garanderen een efficiënte en kwalitatieve installatie 100% op maat van uw wensen. Heeft u een vraag of een probleem met uw thuisbatterij of batterijsysteem? We helpen je graag verder.

Een vrijblijvend bezoek van onze adviseur?

We komen graag bij u langs.

Maak een afspraak

Heeft u een vraag?

BeliVert biedt u graag het antwoord.

Contacteer ons