Laadpalen voor elektrische of plug-in hybride wagens

Bent u als KMO op zoek naar een laadstation voor uw klanten of medewerkers? Bent u (binnenkort) eigenaar van een elektrische of plug-in hybride wagen, dan overweegt u waarschijnlijk om een laadpaal aan te kopen. De markt biedt verschillende soorten met verschillende laadvermogens, montage, bekabeling, met of zonder laadpas, online of offline laden, enz. Slim uw wagen laden? BeliVert maakt u wegwijs.

De juiste laadpaal thuis of op het werk

Wanneer u op zoek bent naar een installateur voor uw laadpunt, thuis of op kantoor, laat u dan adviseren door ervaren mensen met de nodige expertise. Voor particulier of zakelijk gebruik is een enkel laadcontact met eenvoudige of geavanceerde functies wellicht voldoende. Misschien heeft u nood aan een wat hoger volume voor meerdere wagens binnen of buiten de stad? BeliVert staat u bij met raad en daad.

Wij kiezen voor top kwaliteit voor elk automerk

BeliVert kiest voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie. De merken Alfen en SolarEdge EV-Charger bieden een reeks slimme oplaadpalen in een ruime variatie aan laadvermogens en functionaliteiten. Alle componenten zijn van topkwaliteit, alsook getest en gekeurd door verschillende automerken. Uw wagen opladen met zonne-energie, het verbruik van duurzame energie maximaliseren en uw elektriciteitskosten verlagen met inzicht en controle via de mobiele app? Bekijk ons gamma laadpalen.

Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Belivert. Als verliep vlot, correct en professioneel.

T. Stragier

Blog

Zonnepanelen vergelijken? Hoe doe je dat het best?

Zonnepanelen vergelijken doet u niet enkel op de prijs. Er zijn vele facetten en parameters waarin zonnepanelen zich van andere onderscheiden.

Lees meer
Van offerte aanvraag tot de installatie van zonnepanelen: onze aanpak.

Wij zijn van mening dat elk zonnesysteem uniek is en op maat moet gemaakt worden van de eigenaar en zijn behoeftes. Met de juiste knowhow en kwalitatieve materialen bieden wij u groene elektriciteit die niet enkel goed is voor de planeet maar ook voor je portemonnee.

Lees meer

Uw laadstation bij uw woning of kantoor in 3 stappen

Offerte aanvraag

Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte voor laadpalen.

Bezoek adviseur

Bezoek van onze adviseur voor analyse. Wij bezorgen een offerte.

Plaatsing

Een BeliVert installateur komt langs en plaatst uw laadpaal.

Vrijblijvend advies van een BeliVert consulent?

Heeft u plannen om één of meerdere laadpalen aan te kopen, dan adviseren wij u met veel plezier naar de juiste laadpaal of laadstation. BeliVert legt al meer dan 10 jaar de focus op duurzame energie waardoor u kan rekenen op expertise. Wij streven naar innovatie, technologische vooruitgang en dus slim energiebeheer voor particulieren en KMO. Onze consulenten nemen graag contact op met u voor vrijblijvend advies.

Offerte aanvragen