Haal rendement uit uw zonnepanelen

Een vraag die wij vaak te horen krijgen is “Zijn zonnepanelen vandaag nog interessant?” Wij kunnen u met zekerheid antwoorden dat de aankoop van een zonnepaneleninstallatie u zeer veel kan opbrengen, ook in 2024.

Elektriciteit is duur in België en zal vermoedelijk niet goedkoper worden, waardoor het interessant is om een deel ervan zelf te produceren via zonnepanelen. Uw energiefactuur gaat automatisch omlaag.

Onze selectie zonnepanelen

BeliVert plaatst enkel zonnepanelen van de beste kwaliteit waaronder het merk SunPower. De technologie evolueert razendsnel waardoor wij steeds de nieuwste modellen van zonnepanelen aanbieden van gerenomeerde merken. BeliVert streeft steeds naar een verbeterd rendement en zorgt voor een selectie van krachtige zonnepanelen.

Ons aanbod

Onze selectie omvormers

De energie die uw zonnepanelen opwekken, wordt omgezet naar bruikbare stroom door middel van een omvormer. Elke zonnepaneleninstallatie combineren we dus met de beste omvormer. Naast de traditionele string-omvormers zijn er veiligere en meer kwalitatieve omvormers op de markt. Belivert kiest daarom enkel voor deze kwalitatieve omvormers van onder meer merken zoals SolarEdge, SMA en Fronius.

Ons aanbod

Een snelle en correcte service vinden wij uitermate belangrijk. Dag in dag uit werken wij daaraan.

Thomas Watteyne - Zaakvoerder BeliVert

Blog

E-peil woningen

Wist je dat? Zonnepanelen een gunstige daling op het E peil betekenen van nieuwbouwprojecten? Voor nieuwbouwprojecten gelden bepaalde regels op vlak van energie. Deze worden samen gebundeld en berekenen een Energiepeil van de woning. De nieuwbouw moet een bepaalde score halen anders worden hier boetes opgelegd.

Lees meer
Het glas van mijn zonnepanelen is kapot, wat nu?

Zonnepanelen kunnen tegen een serieus stootje, maar na een zware storm is het mogelijk dat je panelen toch beschadigd raken. Merk je schade of een barst door hevige wind of door een stevige hagelbui? Dan doe je er goed aan om de panelen zo snel mogelijk door een professional te laten controleren.

Lees meer
Van offerte aanvraag tot de installatie van zonnepanelen: onze aanpak.

Wij zijn van mening dat elk zonnesysteem uniek is en op maat moet gemaakt worden van de eigenaar en zijn behoeftes. Met de juiste knowhow en kwalitatieve materialen bieden wij u groene elektriciteit die niet enkel goed is voor de planeet maar ook voor je portemonnee.

Lees meer

Zonnepanelen installeren die maximaal presteren in 3 stappen

Offerte aanvraag

Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aan.

Bezoek adviseur

Bezoek van onze adviseur voor analyse en berekening. Wij bezorgen een offerte.

Plaatsing

Uw zonnepanelen installatie wordt geplaatst en gekeurd met de beste service.

Een gratis bezoek van onze adviseur

Heeft u plannen om zonnepanelen te laten leggen? Dan is het in de eerste fase belangrijk dat bekeken wordt of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Onze mensen komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Op basis van de oppervlakte, oriëntatie en hellingshoek brengen we elke situatie in kaart. We luisteren naar uw wensen en maken een correcte offerte op maat.

Offerte aanvragen