De thuisbatterij, schakel tussen installatie en distributienet

Een thuisbatterij heeft een intelligente besturingsmodule. Die zorgt ervoor dat de batterij pas oplaadt als er een overproductie is aan stroom. De besturingsmodule is dus een belangrijke schakel tussen elke zonnepaneleninstallatie en het distributienet. De thuisbatterij ontlast het distributienet in piekperiodes, maar levert net zo goed stroom wanneer de energievraag groot is. Een installatie met thuisbatterij is dus maximaal genieten van uw eigen groene stroom.

Uw zonne-energie opslaan, ecologisch en financieel interessant

Met een batterijopslag kan u volop genieten van uw eigen opgewekte elektriciteit. Zonder een thuisbatterij zal u het teveel aan opgewekte stroom terugsturen op het net. Door de opslag van eigen geproduceerde elektriciteit kan u uw elektriciteitsbehoefte en aankoop ervan regelen zodat u minder afhankelijk wordt van het net. De terugverdientijd van zo een installatie hangt af van veel verschillende factoren. Er zijn verschillende criteria belangrijk om de batterij snel terug te verdienen, we bekijken het graag voor u.

De thuisbatterijen van Belistorage

De enorm verbeterde technologieën maken het voor fabrikanten mogelijk om in een beperkt batterijenpakket een aanzienlijke hoeveelheid energie op te slaan. BeliVert plaatst hoogwaardige lithium-ion thuisbatterijen, verkrijgbaar in 3 verschillende capaciteiten (3-5-7 kWh). Compact, krachtig en veilig en geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De verwachte levensduur van deze slimme batterijen is ongeveer 10 jaar bij dagelijks gebruik. De ideale investering en technologie als u uw zonne-energie wil opslaan, vandaag en in de toekomst.

Ontdek onze thuisbatterijen met slimme sturing

Reeds jarenlang installeren wij thuisbatterijen waarbij onze klanten een mooie winst genereren door het verhogen van hun eigen consumptie. In uitbreiding hierop, sturen wij sinds kort thuisbatterijen aan middels een slimme sturing van FlexiO.

Meer info

Een snelle en correcte service vinden wij uitermate belangrijk. Dag in dag uit werken wij daaraan.

Thomas Watteyne - Zaakvoerder BeliVert

Blog

Thuisbatterij met slimme sturing: optimaliseer je energieverbruik en bespaar geld

Een thuisbatterij met slimme sturing is de nieuwste technologie om je zonne-energie optimaal te benutten en je energierekening te verlagen. FlexiO biedt tal van voordelen die je investering in zonnepanelen nog rendabeler maken.

Lees meer
Zonnepanelen vergelijken? Hoe doe je dat het best?

Zonnepanelen vergelijken doet u niet enkel op de prijs. Er zijn vele facetten en parameters waarin zonnepanelen zich van andere onderscheiden.

Lees meer
Maak kennis met de BeliStorage thuisbatterij

Bij BeliVert zijn we al heel lang vertrouwd met de vele voordelen die een thuisbatterij oplevert. Dankzij onze inhouse expertise en jarenlange ervaring matchen we elk project met de ideale batterijopslag. Zo kan jij optimaal van je zelfgeproduceerde energie genieten.

Lees meer

Uw eigen opgewekte groene stroom opslaan in 3 stappen

Offerte aanvraag

Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte voor energieopslag.

Bezoek adviseur

Bezoek van onze adviseur voor analyse. Wij bezorgen een offerte.

Plaatsing

Een BeliVert installateur komt langs en plaatst uw installatie voor batterijopslag.

Een vrijblijvend bezoek van een adviseur?

Heeft u plannen om uw eigen geproduceerde zonne-energie op te slaan, dan adviseren wij u met veel plezier naar de juiste thuisaccu of thuisbatterij. BeliVert legt de focus al meer dan 10 jaar op duurzaam energie opwekken. Wij streven naar innovatie, technologische vooruitgang en dus slim energiebeheer voor particulieren en KMO. Onze adviseur nemen graag contact op met u voor een afspraak en optimaliseren samen met u uw verbruik.

Offerte aanvragen