Voordelen van inzetten van een thuisbatterij met slimme sturing

Reeds jarenlang installeren wij thuisbatterijen waarbij onze klanten een mooie winst genereren door het verhogen van hun eigen consumptie. In uitbreiding hierop, sturen wij sinds kort thuisbatterijen aan middels een slimme sturing van FlexiO. We lichten de voordelen even toe.

Optimaliseren van zonne-productie

FlexiO zal op zonnige voorjaar- en zomerdagen op de financieel meest interessante momenten gaan injecteren. Mogelijks zal hij de voorkeur geven om ’s morgens de batterij nog niet te laden, wetende dat de injectieprijs op dat moment gunstig is en tevens wetende dat er tijdens de rest van de dag nog genoeg zonne-opbrengst zal zijn om de batterij vol te laden.

Gebruik van dynamisch tarief en geen piekconsumptie

Daarnaast zal de slimme sturing je geld besparen door in te spelen op het dagelijks energietarief en te gaan injecteren tijdens piekmomenten. Voor je persoonlijk gebruik worden piekprijzen vermeden. Integendeel, jouw opgespaarde energie wordt op de markt aangeboden omdat de momentprijs dan hoger staat. Samen met de FlexiO-community hou je het net zo in balans, wat een extra uitbetaling kan opleveren. Een absolute win-win-win dus!

Blog

Maak kennis met de BeliStorage thuisbatterij

Bij BeliVert zijn we al heel lang vertrouwd met de vele voordelen die een thuisbatterij oplevert. Dankzij onze inhouse expertise en jarenlange ervaring matchen we elk project met de ideale batterijopslag. Zo kan jij optimaal van je zelfgeproduceerde energie genieten.

Lees meer
Thuisbatterij met slimme sturing: optimaliseer je energieverbruik en bespaar geld

Een thuisbatterij met slimme sturing is de nieuwste technologie om je zonne-energie optimaal te benutten en je energierekening te verlagen. FlexiO biedt tal van voordelen die je investering in zonnepanelen nog rendabeler maken.

Lees meer

Uw eigen opgewekte groene stroom opslaan in 3 stappen

Offerte aanvraag

Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte voor energieopslag.

Bezoek adviseur

Bezoek van onze adviseur voor analyse. Wij bezorgen een offerte.

Plaatsing

Een BeliVert installateur komt langs en plaatst uw installatie voor batterijopslag met slimme sturing.

Interesse in een FlexiO-thuisbatterij met slimme sturing?

Haal het maximale uit je persoonlijke energieopwekking door gebruik te maken van een slimme thuisbatterij in combinatie met jouw installatie van zonnepanelen. Onze experten helpen je graag verder.

Offerte aanvragen