Thuisbatterij met slimme sturing: optimaliseer je energieverbruik en bespaar geld

Een thuisbatterij met slimme sturing is de nieuwste technologie om je zonne-energie optimaal te benutten en je energierekening te verlagen. FlexiO biedt tal van voordelen die je investering in zonnepanelen nog rendabeler maken.

Optimalisatie van zonne-energieproductie

FlexiO is meer dan een batterijbeheerssysteem. Het is een intelligente piloot die jouw zonne-energie optimaal benut. Op zonnige dagen monitort FlexiO de stroomprijzen en laadt je batterij op wanneer de zon op haar sterkst schijnt en de elektriciteit het goedkoopst is.

“FlexiO is een échte slimme investering. Het systeem bespaart niet alleen geld op je energierekening, maar helpt ook om de ecologische voetafdruk te verkleinen.”

Profiteer van dynamische energietarieven

Stroomprijzen fluctueren voortdurend. FlexiO speelt hier slim op in. Het systeem monitort de dynamische energietarieven 24/7, en laadt en ontlaadt je batterij automatisch op basis van de actuele tarieven. Zo vermijd je dure piektarieven en laad je je batterij bij wanneer de stroomprijs laag is. Dit resulteert in maximale besparingen op je totale energierekening.

Vermijd piekconsumptie

Piekuren, die momenten waarop je stroomverbruik onverwachts hoog is, drijven je energierekening omhoog. FlexiO helpt je om deze pieken te vermijden. Door slim je batterij in te schakelen tijdens piekmomenten, verlaag je je energieverbruik en bespaar je extra geld.

Als community bijdragen tot een stabiel net

FlexiO draagt niet alleen bij aan jouw besparingen, maar samen werk je ook aan een stabieler elektriciteitsnet. Door je batterijcapaciteit ter beschikking te stellen wanneer het netwerk dat nodig heeft, help je mee om pieken en dalen in stroomverbruik op te vangen. Hiervoor ontvang je van de netbeheerder een extra vergoeding. Zo bespaar je niet alleen op je eigen energierekening, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst voor iedereen.

Met FlexiO haal je het absolute maximum uit je zonnepanelen, bespaar je slim op je energierekening én draag je bij aan een beter milieu.

Gratis offerte voor thuisbatterijen?

Vraag gratis uw offerte op maat, vergelijk en bespaar.

offerte aanvragen

Uw energieverbruik laten analyseren?

Wij komen graag bij u langs.

Bel ons