SunPower, 25 jaar garantie zonder ongemakken

SunPower maakt het verschil

Sinds 1985 is de missie van SunPower om de meest betrouwbare en efficiënte zonnesystemen op de markt aan te bieden. Met meer dan 7 miljoen geplaatste panelen ter wereld heeft SunPower de duurzaamheid en betrouwbaarheid van zijn panelen aangetoond. Wij schrijven ons succes toe aan het unieke ontwerp van onze gepatenteerde SunPower® Maxeon™-zonneceltechnologie en ons netwerk van meer dan 2.000 professionele partners die het leveren van duurzame energie aan onze klanten als prioriteit hebben. Door de eerste gecombineerde energie- en productgarantie van de sector te bieden, benadrukken wij ons blijvend engagement om de beste zonnepanelen op de markt te leveren.

Garantievoorwaarden

SunPower biedt met trots een garantie aan die even efficiënt en betrouwbaar is als onze technologie. In het onwaarschijnlijke geval dat u over een slecht presterend paneel beschikt, gaat  SunPower over tot repareren of vervangen en herinstalleren.Een eenvoudig telefoontje volstaat.

De eenvoud van SunPower

Door de garantie van energie met product te combineren, elimineren wij alle zorgen over het verschil tussen een productiefout en de elektriciteitsproductie. Wij geven u één gecombineerde garantie, zonder kleine lettertjes. Als er zich ooit een probleem zou voordoen met uw zonnepanelen, neemt u gewoon contact op met SunPower. Of u nu via een verdeler gaat of rechtstreeks contact opneemt met SunPower, we zullen er alles aan doen om uw systeem zo snel mogelijk te repareren.

  • Van de meer dan 7 miljoen geïnstalleerde panelen voldeden minder dan 180 panelen niet aan onze rendementsnormen
  • Ons wereldwijde netwerk van meer dan 2.000 goed opgeleide partners staat tot uw beschikking
  • Onze langdurige financiële stabiliteit garandeert dat we er in de toekomst nog lang zullen zijn voor u

De SunPower-garantie geeft u de gemoedsrust dat uw systeem is gebouwd met duurzame materialen die werden ontworpen om decennialang barre weersomstandigheden te trotseren. De dubbele garantie van SunPower vertegenwoordigt onze belofte tegenover u dat onze panelen de beste zijn die u vandaag kunt kopen.

Een vrijblijvend bezoek van onze adviseur?

We komen graag bij u langs.

Maak een afspraak

Gratis offerte voor zonnepanelen?

Vraag gratis uw offerte op maat, vergelijk en bespaar.

offerte aanvragen