Investeren in slimme energieoplossingen? Onze adviseurs geven elke klant vrijblijvend eerlijk advies

Offerte aanvragen

Onze klanten verlagen hun energieverbruik en besparen dankzij de betere installatie van zonnepanelen

Onze referenties

Onze strategie voor groene energie? Wij zijn alvast klaar voor de toekomst.

Over BeliVert

Zonnepanelen installeren? BeliVert is expert. Bekijk onze selectie zonnepanelen

Ons aanbod zonnepanelen

Een vraag over een installatie, advies nodig of nood aan onderhoud? Wij garanderen de beste service.

Onze service
4,7 en 171 reviews op Google
4,9 en 2261 op Facebook

Wil je onze website bekijken als bedrijf?

Ontdek ons aanbod op maat van ondernemingen.

Een hart voor groene energie

Met meer dan 10 jaar ervaring en een team van eigen vakmensen willen wij particulieren en bedrijven bijstaan en adviseren rond groene energie. BeliVert biedt totaaloplossingen voor energie waaronder zonnepanelen, batterijopslag en laadpalen. Wij zorgen ervoor dat elke klant op de meest voordelige manier energie kan produceren, opslaan en besparen. Van installatie tot onderhoud en herstellingen met de beste service. Ook na de verkoop kan u rekenen op de nodige ondersteuning.

Over ons

Erkend installateur van zonnepanelen

De prijzen van zonnepanelen zijn fors gedaald in de afgelopen jaren. In combinatie met de technologie die razendsnel evolueert, zorgt dit voor een zeer goed rendement en zijn zonnepanelen dus nog steeds een slimme investering. Dankzij onze topmerken van zonnepanelen en onze omvormers verdient u met de besparing op uw elektriciteitsrekening, de kosten terug van uw installatie in 6 à 8 jaar, terwijl zonnepanelen gemakkelijk 25 jaar opbrengen.

Zonnepanelen & omvormers

Energie opslaan in batterijen

Geproduceerde energie opslaan om deze op een later tijdstip te gebruiken? Dankzij een batterijsysteem bent u niet langer verplicht om de geproduceerde elektriciteit op het net te zetten en dient u ook minder energie aan te kopen van het net tegen een hogere prijs. Opnieuw een besparing op uw energiefactuur dus. Een aanzienlijke hoeveelheid energie opslaan in een compact batterijenpakket? BeliVert begeleidt u naar de beste strategie voor groene energie.

Batterijopslag

Laadpalen, thuis of op het werk

De elektrische wagen wint meer en meer aan populariteit en raakt stilaan ingeburgerd. Eén of meerdere laadpalen op kantoor of thuis biedt heel wat voordelen op verschillende vlakken, toch dient er rekening gehouden te worden met enkele technische aspecten. Bent u als bedrijf of als particulier op zoek naar een installateur van laadpalen voor elektrische wagens? BeliVert bekijkt graag met u de mogelijkheden.

Laadpalen

Service & support

Vanaf het eerste contact tot de plaatsing van onze installaties, wij bieden elke klant de nodige dienstverlening en ondersteuning tot na de verkoop.

Contacteer onze klantendienst
4,7
171 reviews op Google
4,9
2261 op Facebook

Zeer professionele, betrouwbare en eerlijke firma om mee samen te werken. Een echte aanrader om mee samen te werken!

Fam. Van de Casteele - De Paepe