SolarEdge omvormers

Innovatie op vlak van omvormers om zonne-energie toegankelijk te maken, dat is SolarEdge. De afgelopen jaren heeft SolarEdge de focus gelegd op de ontwikkeling van de zonne-energietechnologie met resultaat. De HD-Wave-generatortechnologie één van de belangrijkste sprongen in zonnetechnologie van de afgelopen 20 jaar, verlaagde de grootte en het gewicht van de omvormer en bereikte tegelijkertijd een recordefficiëntie. De omvormersoplossingen van SolarEdge richten zich op verschillende marktsegmenten voor energie via een divers aanbod.

SolarEdge 1-fasige omvormers

De SolarEdge 1-fase omvormer met HD-Wave technologie onderscheidt zich van traditionele PV-omvormers. Als winnaar van de prestigieuze 2016 Intersolar Award en van de gerenommeerde 2018 Edison Award, is deze 1-fase omvormer speciaal ontworpen om te werken met SolarEdge power optimizers en heeft een standaard garantie van 12 jaar die verlengbaar is tot 20 of 25 jaar.

SolarEdge Power Optimizer

De SolarEdge power optimizer is een DC/DC-omzetter die door installateurs wordt aangesloten op elk zonnepaneel, waardoor het slimme panelen worden. De SolarEdge power optimizers verhogen de energieopbrengst van PV-systemen door voortdurend het maximale vermogenspunt (MPPT) van elk paneel afzonderlijk te volgen. Bovendien controleren de power optimizers de prestaties van elk paneel en communiceren ze gegevens over de prestaties aan het SolarEdge monitoring platform voor een verbeterd, kostenefficiënt onderhoud op paneelniveau. 

Welke omvormer kiest u best?

We bekijken de mogelijkheden voor een maximaal rendement.

Contacteer ons vrijblijvend

Heeft u een vraag?

BeliVert biedt u graag het antwoord.

Contacteer ons