SMA omvormers

Met 40 jaar ervaring is SMA Solar Technology een wereldspeler in de zonnestroomindustrie. SMA staat garant voor innovatie, hoogtechnologische producten, ongeëvenaarde kwaliteit van Duitse bodem en doorgedreven service. Als specialist in zonnestroomtoepassingen, energiemanagement en opslagoplossingen zet SMA vandaag de standaard voor de duurzame energievoorziening van morgen.

Omvormers zijn het hart van iedere zonnestroominstallatie. SMA biedt omvormers voor elk type gebouw, of het nu gaat om een woning, appartementsgebouw, bedrijf of industriële toepassing. Wilt u weten wat een zonnestroomomvormer juist doet? Klik dan hier.

Naast hun uitstekende kwaliteit hebben de omvormers van SMA een aantal extra voordelen:

  • maximale veiligheid dankzij het minimaal aantal componenten
  • automatische monitoring met SMA Smart Connected
  • optimale energieproductie ook bij schaduw met SMA ShadeFix
  • handige online opvolging met de SMA Energy app – helemaal kosteloos
  • 5Y + 5Y volledige garantie voor de toestellen bij u thuis*

*Er zijn voorwaarden van toepassing 

Indien u ervoor kiest om in de toekomst zonnestroom op te slaan en zo uw autoconsumptie nog te verhogen, dan kunnen wij op gelijk welk moment een batterij met bijhorende omvormer toevoegen. Andere uitbreidmogelijkheden zoals het aansluiten van een EV-laadpaal stelt u in staat uw elektrische wagen op te laden met zelf gegenereerde zonnestroom. Verbind uw warmtepomp of verwarmingselement met uw SMA energiesysteem om te verwarmen of douchen zonder olie of gas te verbruiken. Schoon, efficiënt, gratis.

Met het SMA Energy System kan u uw installatie gemakkelijk op elk gewenst moment uitbreiden – afhankelijk van uw behoefte en budget

 

Kies vandaag voor een zonnige toekomst. 
Download hier de SMA Energy System Home brochure.
Download hier de SMA Energy System Business brochure.

Gratis offerte voor zonnepanelen?

Vraag gratis uw offerte op maat, vergelijk en bespaar.

offerte aanvragen

Welke omvormer kiest u best?

We bekijken de mogelijkheden voor een maximaal rendement.

Contacteer ons vrijblijvend